WhatsHappening

Heerlijk gegeten vanavond. Elk gerecht is een feestje, om naar te kijken maar ook om te eten! We hebben echt genoten van iedere hap en de heerlijke wijn. Super leuk de keuken zo open in het midden! Top bediening! Voor herhaling vatbaar!

Verrassende combinaties die een fantastisch geheel vormden

Zaterdag genoten van het 5-gangen menu met bijpassende wijnen. Lekkere gerechten met heel mooie en verrassende combinaties met heerlijke passende wijnen. Leuk om te weten dat een High Wine ook mogelijk is, dat wordt genieten op het superzonnige terras van dit historische pand. Veel succes en zeker ‘tot ziens’!

Aafke Honing, Investor Relations Realiance B.V.

Deze keer waren we met vrienden. En weer was het een heerlijke avond. Roy maakt van elk gerecht een feestje en Toby kiest precies de juiste wijn om alle smaken tot hun recht te laten komen. Dit restaurant is een pareltje!

Heerlijke avond gehad met een fantastisch vijfgangenmenu waar de kwaliteit van af spat. Ook de ontvangst was super waarbij men goed weet wie er komt. Deze hoge lijn van kwaliteit heeft men de hele avond doorgetrokken. Absolute aanrader voor iedereen die kwaliteit en mooie producten kan waarderen, bereid door een chef die zijn vak verstaat.

Wat zeggen onze gasten over ons

En dan komt het dessert: in een woord geweldig. Onderop een spiraaltje met een warme pudding met wasabi. Daar bovenop ijs van witte chocolade met daarin ook een hint van wasabi en tevens vers frambozenijs. Een heerlijk krokantje erop en als wijntje een frizzantino di Asti.
Dit had twee weken geleden zo bij The Jane in Antwerpen op de kaart kunnen -en mogen- staan. Klasse!

En dan komt het dessert: in een woord geweldig, Dit had bij The Jane in Antwerpen op de kaart kunnen -en mogen- staan. Klasse!

Heerlijk gegeten vanavond. Elk gerecht was een schilderijtje op zich en de smaak was voortreffelijk!

De smaak was voortreffelijk, Wat een schilderijtjes

Majda Buha deed mee met onze voorjaarsactie en is de winnaar geworden van een gratis diner ter waarde van € 42,50. Majda is met haar prijs gefeliciteerd en zij schreef ons “Wat een ontzettend leuke verrassing! Dank jullie wel! Ik ga vanavond meteen kijken voor een datum”.

Majda Buha winnaar voorjaarsactie, Majda heeft 26 juli van haar prijs genoten.

Ontzettend heerlijk gedineerd met een perfect wijnarrangement bij de 5 gangen. De sommelier Toby toonde grote kennis van zaken en idem enthousiasme. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader!

Een aangename verrassing!, 5 november, gast via TripAdvisor