top of page

Maïs éclair

Corn éclair

*

Sperzieboon - Snijbiet - Muismeloen

Green bean - Chard - Cucameloen

*

Croissant & yoghurt/daslook dip

Croissant & yoghurt/wild garlic dip

*

Tomaat - Zuurdesem - Citrus afrikaan

Tomato - Sourdough - Signet marigold

*

Rivierkreeft - Stengel sla - Venkel bloem

Crayfish - Celtuse - Fennel flower

*

Palmkool - Aubergine - Habanero chilipeper

Cavalo nero - Eggplant - Habanero chili

*

Oesterzwam - Ui - Miso

Oyster muschroom - Onion - Miso

*

Biet - Boekweit - Shiso

Beetroot - Bukwheat - Shiso

*

Lam - Kool - Oost indische kers

Lamb - Cabbage - Nasturtium

*

Pruim & karamel

Plum & caramel

*

Patat met

Fries & Mayo

*

Peer - Walnoot - Salie

Pear - Walnut - Sage

Volg ons op instagram @restauranthetklooster

bottom of page