Bloempotje met andijvie kimchi, sjalot creme en koriander crumble

*

Courgette plant stengel, soep van stengel met Peachadoo pepper, hazelnoot & courgette dip

*

Aubergine koekje, gekonfijte aubergine en sereh creme

*

Croissant met yoghurt/daslook dip

*

Sperziebonen, gelei van sperziebonen, dille & karnemelk vinaigrette

*

Verschillende bereidingen van tomaat, umami sjalot, zuurdesem crumble

*

Gerookte paling uit de Mervede in Gorichem, specerijen lak, verschillende bereidingen van postelein, verse koolrabi, dashi krokant met vlierbloesem miso

*

Spitskool rendang, spitskool krokant, vlecht van komkommer aangemaakt met jeneverbes, yoghurt/komkommer ijs, gebarbecued spitskool creme

*

Gebakken varkensworst, gebarbecued kersen compote, gebrande ui creme, rode portsaus, amaranth

*

Langzaam gegaarde reeschouder, chioggia biet, verschillende bereidingen van bosui, gefrituurde bapao met huisgemaakte hoi sin saus

*

Bergamot granité, vlierbessen kappertjes & yoghurt

*

Verschillende bereidingen van albes, wilde bloemen en vijgeblad

*

Verschillende bereidingen van venkel, kéfir, melissuiker gel

*

Huisgemaakte chocolade bonbon gevuld met blauwbes en citrusafrikaantjes

Volg ons op instagram @restauranthetklooster