top of page
moederdag uitje foto

Moederdag

Verwen je moeder met een culinair Moederdag uitje 

Op zoek naar een uniek en onvergetelijk Moederdag uitje om jouw moeder mee te verrassen? Wil je haar bedanken voor alles wat ze voor je heeft gedaan?

Verwen je moeder dan met een compleet Moederdag uitje, met een culinaire lunch of diner. Dit Moederdag uitje is een ware belevenis voor de smaakpapillen, met een bijzonder menu vol creaties die speciaal voor deze gelegenheid zijn samengesteld.

 

Een Moederdag uitje op zondag 14 mei

Op zondag 14 mei is het Moederdag! Een prachtige dag om samen te vieren. Reserveren voor deze unieke ervaring kan op de website, via e-mail of telefonisch:

 

Info@restauranthetklooster.nl

 

0343 59 33 66

 

Onze culinaire creaties voor het Moederdag uitje

Mede door de spontane toon van het Moederdag uitje, kunnen wij helaas weinig aanpassingen in de gerechten maken met betrekking tot allergieën of dieetwensen. Wij laten ons inspireren door de oogst van die dag.

 

Ben je wel geïnteresseerd in welke creaties wij al eens hebben gemaakt, voor andere evenementen en menu’s? Laat je inspireren door de foto’s en overtuig je broer of zus om jouw moeder mee te nemen op dit bijzondere Moederdag uitje!

Culinair genieten tijdens Moederdag lunch

Voor de Moederdag lunch hebben wij een menu samengesteld met maar liefst 10 culinaire creaties, verdeeld over 4 gangen en met een speciale Moederdag verrassing. Laat je verrassen door de combinatie van smaken en texturen en geniet van de gezellige sfeer tijdens dit Moederdag uitje.

 

Dineren als Moederdag uitje

Wil je liever ’s avonds uit eten gaan met je moeder en haar echt in de watten leggen? Dan hebben wij een speciaal Moederdag menu met maar liefst 12 creaties, verdeeld over 6 gangen. Wederom met een speciale Moederdag verrassing! Een avond vol culinaire hoogstandjes en een bijzondere ervaring die je niet snel zal vergeten.


 

Praktische informatie over het Moederdag uitje

Ontvangst voor de lunch is tussen 12.00 en 13.30 uur.

Eindigt rond 16.00 uur.

De kosten zijn €75 p.p.

 

Ontvangst voor de lunch is tussen 18.30 en 20.30 uur.

Eindigt rond 23.00 uur.

De kosten zijn €95 p.p.


 

Restaurant ‘t Klooster in Wijk bij Duurstede

✓ 100% lokaal

✓ Michelin

✓ culinaire beleving

 

Restaurant 't Klooster is dé plek voor een culinair avontuur als Moederdag uitje. Het restaurant laat zich inspireren door de oogst van die dag, met ingrediënten uit de omgeving.


 

Een onvergetelijk Moederdag uitje

Bij ons staat niet alleen de smaak centraal, maar ook de presentatie van de gerechten en onze filosofie. Roy, Toby en Rik zorgen voor een perfecte bereiding van de gerechten.

Restaurant ‘t Klooster bevindt zich in het historische centrum van Wijk bij Duurstede. Combineer het Moederdag uitje bijvoorbeeld met een mooie wandeling of fietstocht om zo de dag helemaal compleet te maken.

 

Reserveer dit Moederdag uitje

Geef je moeder een Moederdag uitje cadeau dat ze nooit zal vergeten. Geniet van een lunch of diner vol creaties. Reserveer snel een tafel!

fullsizeoutput_c66.jpeg
fullsizeoutput_e63.jpeg
Tomaat krokant
fullsizeoutput_eb2_edited.jpg
Moederdag.png
fullsizeoutput_e59_edited.jpg
bottom of page