Woensdag & donderdag

Goes bistro (1).jpg

3 gangen menu voor 39,5

Veel van jullie komen naar 't Klooster om verwend te worden met een spannend avondvullend programma. Maar doordeweeks hebben veel mensen wat minder tijd, en dat begrijpen wij. Daarom doen wij vanaf woensdag 16 november dingen een beetje anders. Het idee is simpel: Een 3 gangen menu (vegetarisch mogelijk) en dat is het! Voor-hoofd en nagerecht inclusief brood en boter. Met de optie om uit te breiden met een moestuin side dish of huisgemaakte moestuin friet gebakken in ossenwit.

 

Eenvoudigere recepten, grote porties, minder tijd aan de tafel. Wij kunnen het menu binnen een uur serveren als dat gewenst is. Dit betekend niet dat wij onze waarden verliezen. Wij houden ons concept vast, ALLE VERSE PRODUCTEN UIT DE OMGEVING! Groenten uit de tuin, vis en vlees van lokale boeren, wij maken geen compromis aan de kwaliteit en origine van de producten die wij gebruiken.

1_edited.jpg